Domov důchodců v Poličce

ZVĚTŠIT PÍSMO
s m l
KONTAKT
adresa
Svazek obcí AZASS
Domov důchodců v Poličce
Palackého nám. 160
572 01 Polička
e-mail
ddpolicka@tiscali.cz
telefon
461 722 700
734 673 693
Napište nám
Aktuality

8. prosince 2022

Ve čtvrtek 8. 12. zahrají a zazpívají Šerifovi kluci vánoční písničky v tělocvičně DD.... více...

9. listopadu 2022

Ve středu 9. listopadu potěší naše klienty děti z MŠ Palackého náměstí říkankami a... více...

1. října 2022

V sobotu 1. října mají svůj den všechny dámy a pánové v seniorském věku. V Domově... více...

15. září 2022

Volby do zastupitelstev obcí se konají ve dnech: pátek 23. a sobota 24. září 2022. V pátek... více...

16. srpna 2022

V úterý 16. 8. se těšíme na hudební odpoledne s kapelou Šerifovi kluci. Zahrají nám nejen... více...
ODKAZY
SPOLUPRACUJEME

Stravování

Strava je přizpůsobena svým složením a úpravou věku a zdravotnímu stavu uživatelů dle dietního systému. Strava je pro uživatele domova připravována v kuchyni Poličské nemocnice, s.r.o. a odpovídá hygienickým předpisům HACCP. Uživatelé mají v domově denně zajištěny tři hlavní jídla (snídaně, oběd, večeře) a dvě vedlejší jídla (dopolední přesnídávka, odpolední svačina). U diabetiků je zařazena ještě druhá večeře.

Uživatelům je podávána strava dle doporučení lékaře. Ve všední dny mají uživatelé s ohledem na dietní režim možnost výběru ze čtyř variant obědů (2 racionální a 2 dietní).

Odborný dohled nad skladbou stravy provádějí nutriční asistenti. Jídelní lístky jsou sestavovány dle zásad dietního systému tak, aby byla zachována biologická a energetická hodnota stravy. Strava se podává dle časového režimu uvedeného v Domácím řádu. Jedná se o doporučenou dobu, ve které je jídlo podáváno. V jednotlivých případech lze stravu podat i mimo pravidelný čas.

Uživatelé mají možnost si odhlásit jednotlivé druhy jídla nejpozději do 12:00 hodin předešlého dne. Odhlášení stravy na víkend a na pondělí je třeba ohlásit zdravotní sestře nejpozději ve čtvrtek do 14:00 hodin. Za odhlášenou stravu obdrží uživatel finanční hotovost ve výši normované hodnoty potravin, režijní náklady se nevrací.

  

 

Redakční systém MaRS 2.1 ▪ regrafika © 2009 ▪ http://www.regrafika.cz